18 ο OPEN TENNIS ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2023

18 ο OPEN TENNIS ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2023

Για 18η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο OPEN TENNIS ΠΑΥΛΕΙΑ 2023.

Τα Παύλεια τα οποία διεξάγονται στην Κόρινθο προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου κέρδισαν και πάλι το ενδιαφέρον και την αγάπη των παιχτών προσελκύοντας σαράντα ένα αθλητές απ όλη την Ελλάδα. Επί μια εβδομάδα στα γήπεδα του Ο.Α. Κορίνθου όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποζημιώνοντας με το υψηλού επιπέδου τένις, που έπαιξαν ,όλους τους φίλους του αθλήματος.
Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε την Κυριακή 09/07/2023 με τον τελικό ανάμεσα στον Αντωνόπουλο Χρήστο (Ο.Α.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) και τον Σταύρακα Αδαμάντιο (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) σ έναν αγώνα με μοναδικές στιγμές για τους παίχτες αλλά και για το πλήθος θεατών που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου και παρακολούθησαν τον αγώνα. Νικητής αναδείχθηκε μετά από μια συναρπαστική μάχη περίπου δυο ωρών ο Αντωνόπουλος Χρήστος με σκορ 62 75. Ο Χρήστος μ αυτή την νίκη γράφει ιστορία στον θεσμό των Παυλείων καθώς γίνεται ο πρώτος αθλητής που κατακτά τέσσερεις φορές το τρόπαιο έναντι τριών του Αλέξανδρου Γιακούποβιτς και του Νίκου Ροβά.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους στον τελικό της 9ης Ιουλίου οι: Καν Σούκουλη Μαριλένα Βουλευτής Κορινθίας, Kος Νανόπουλος Βασίλειος Δήμαρχος Κορινθίων, Κος Πιέτρης Τιμολέων Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κος Μαγκλάρας Γεώργιος Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, καθώς και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κος Σταυρέλης Νικόλαος. Ενώ την διοργάνωση χαιρέτησε με επιστολή που έστειλε στον Ο.Α.Κ. ο Υφυπουργός Πολιτισμού Κος Δήμας Χρήστος και η οποία αναγνώστηκε πριν την απονομή των επάθλων.
Σ αυτό το σημείο το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στήριξαν την προσπάθεια μας και συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

Δήμο Κορινθίων
Club Hotel Casino Loutraki
Σταματόπουλος
Κεφερλής Home Design
Ταχυμεταφορές Καραχρήστος
Doorplan
Pietris Catering
ΝamasteFit Κέντρο Ευεξίας  
Papoutsis
Οι Γίγαντες
Street Coffee
Pizza Fan
Eυχής Έργον
Σταμoύλης ΑΕ Ξυλεία
Drosos Service
Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χαράλαμπος Δρόσος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική ομάδα του τουρνουά που επί μήνες αλλά ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα με την παρουσία της στα γήπεδα βοήθησε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την διαιτητική ομάδα που μετά από τόσα χρόνια έχουν συνδέσει το όνομα τους με τα Παύλεια και δεν είναι άλλοι από την επιδιαιτητή Καλόγρη Σάντυ, τους διαιτητές Μαυρίδη Γιάννη, Γιαννάκου Χριστίνα, Θεοφιλοπούλου Νίκη, Χαρλάυτη Πέννυ και Χατζή Σωτήρη. Ευχαριστούμε θερμα τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού που μαζί με την γιατρό μας Τσιουγγαρη Μύριαμ ήταν κάθε μέρα από νωρίς το απόγευμα παρόντες να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό καθώς και την Κυρία Σούκουλη Bούλα και τον Κον Ζαφείρη Βλάση για το φωτογραφικό υλικό.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στα φοβερά ball kids μας που υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Κου Πιτουρά Ντέμη διέπρεψαν για άλλη μια φορά κατά την διάρκεια του ημιτελικού και τελικού αλλά και όλους τους φίλους του τένις που επί μια εβδομάδα έδιναν δυναμικό παρών στα γήπεδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο (17/9-23/9/2023) όπου όπως ανακοινώσε ο Πρόεδρος Κος Κεφερλής ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου θα διοργανώσει για πρώτη φορά στην Κόρινθο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις για Αγόρια και Κορίτσια μέχρι 14ων ετών υπό την αιγίδα της Tennis Europe και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Καλό καλοκαίρι !!!

 

Share it: