Διάκριση για την αθλήτρια του Σ.Α Μεσσήνης Κρίστυ Χριστοπούλου

Διάκριση για την αθλήτρια του Σ.Α Μεσσήνης Κρίστυ Χριστοπούλου

Μεγάλη διάκριση για το μεσσηνιακό τένις, καθώς η αθλήτρια του Σ.Α.Μεσσήνης /Kalamata Tennis Garden, Κρίστυ Χριστοπούλου, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα αθλητών έως 12 ετών για το Ομαδικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Χριστοπούλου θα συμμετέχει στην ομάδα που απαρτίζεται από την αήττητη μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις Λυδία Παναγιωτίδου (Ο.Α.Θεσσαλονίκης) και την Δανάη Μαργαρίτη (Α.Ο.Α.Ηλιουπολης).

Η ελληνική αποστολή θα διεκδικήσει 21-24 Ιουλίου στην Μπρέσια της Ιταλίας το εισιτήριο για την τελική φάση με αντίπαλες ομάδες την Κροατία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Ολλανδία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Η διάκριση αυτή είναι και επιβράβευση για το έργο του προπονητή Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος με την προσφορά του καθώς και την σοβαρή επένδυση του στο άθλημα, έχει συνδράμει αποτελεσματικά στην απογείωση της αντισφαίρισης στην Μεσσηνία. Ερχεται επίσης και σε μια εποχή γενικότερης ανάπτυξης του Σ.Α.Μεσσήνης, καθώς δημιουργούνται 2 νέα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου και ανακαινιζονται τα τρία υπάρχοντα, ώστε να έχουν την δυνατότητα ακόμα περισσότερα παιδιά να αθληθούν και να διακριθούν με τον Σ.Α.Μεσσήνης.

Share it: