Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες ATL2021_1 AEK TRIPOLIS TENNIS by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina

Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες ATL2021_1 AEK TRIPOLIS TENNIS by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina

Μετά από αρκετούς μήνες αγωνιστικής απραξίας, η πρώτη εσωτερική league της χρονιάς πήρε σάρκα και οστά και φυσικά, όπως κάθε φορά, είχε πολύ δυνατό φινάλε, στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μεγάλος χορηγός του τουρνουά μας ήταν το MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina, το οποίο ήταν, όχι μόνο ο αθλοθέτης των αγώνων, αλλά  παρέδωσε στους 2 νικητές των μεγάλων χορηγών 4 δωροεπιταγές αγοράς αθλητικών προϊόντων, από επώνυμο μαγαζί της χώρας.

Οι αγώνες της ATL2021_1 by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina έλαβαν χώρα στο ΔΑΚ Τρίπολης. Η διάρκεια τους ξεπέρασε τον ένα μήνα μιας και οι συμμετοχές ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.  Μεγάλη έκπληξη για την οργανωτική επιτροπή αποτέλεσε το γεγονός ότι οι συμμετοχές δεν ήταν μόνο από μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης , αλλά και από λάτρεις του αθλήματος, όπου συμμετέχουν σε άλλους ομίλους και θέλησαν να ενταχθούν στο δυναμικό της ΑΕΚ Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα ογδόντα τέσσερις συμμετέχοντες στις κατηγορίες άνω των 14 ετών και 20 κάτω των δέκα ετών ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός στο τουρνουά ATL2021_1by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina. Οι αγώνες στον πρώτο γύρο έγιναν με την διαδικασία των ομίλων Round – Robin ( όλοι με όλους) και στην κατηγορία του κυρίως ταμπλό διεξήχθησαν με το σύστημα knock Out.

Οι απονομές έγιναν στο ΔΑΚ Τρίπολης με τους τελικούς να καλύπτονται φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά (Live σύνδεση) από το pna.gr, το οποίο ήταν και ο χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά.  Τις απονομές εκ μέρους του χορηγού MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina έκανε η κα. Γαρυφαλλιά Αλιγέωργα, η οποία παρέδωσε τα πρώτα έπαθλα στους νικητές καθώς και τις δωροεπιταγές. Εκ μέρους της διοίκησης  της ΑΕΚ Τρίπολης το παρόν στις απονομές έδωσαν, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Καγιάννης και ο Έφορος αγωνιστικού του ομίλου τένις κ. Κούλης. Η προπονητική ομάδα εκπροσωπήθηκε  από τον Διευθυντή του ομίλου κ. Παπαδόπουλο, την προπονήτρια ακαδημιών κα. Σταθούλη και την φυσιοθεραπεύτρια κα. Χαραλαμποπούλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι τελικοί αγώνες ξεκίνησαν το απόγευμα με τους δύο τελικούς των αρχαρίων ανδρών και γυναικών ανάμεσα στους Κωστούρο – Πανταζόπουλο και Κοράκη – Γιαννοπούλου με νικητές τους πρώτους στην αναφορά με 2-1 σετ. Σειρά πήραν οι αγώνες στους  master άνδρες και γυναίκες ανάμεσα στους Σταματάκο – Καραναγνώστη και Χριστοδουλοπούλου – Αποστολίδη με νικητές τους πρώτους σε αναφορά με 2-1 και 2-0 σετ αντίστοιχα. Αναλυτικά η κατάταξη των αγώνων είχε ως εξής:

Γυναίκες Rookies
1η Θέση: Κοράκη Χαρίκλεια
2η Θέση: Γιαννοπούλου Δέσποινα
3η Θέση: Δαριώτη Λαμπρινή & Γιαννοπούλου Βούλα

 

Άνδρες Rookies
1η Θέση: Κωστούρος Βασίλης
2η Θέση: Πανταζόπουλος Νίκος
3η Θέση: Λιαρόπουλος Γιώργος & Μπαρουξής Γιάννης

 

Γυναίκες Masters
1η Θέση: Χριστοδουλοπούλου Πολυτίμη
2η Θέση: Αποστολίδη Εύα
3η Θέση: Παπαντώνη Χρυσούλα & Παπαηλίου Βάσια

 

Άνδρες Masters
1η Θέση: Σταματάκος Σωτήρης
2η Θέση: Καραναγνώστης Κων/νος
3η Θέση: Αθανασόπουλος Αντώνης & Νικολόπουλος Χρήστος

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα μας στο facebook για να δείτε το φωτογραφικό υλικό των απονομών.

Η διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους έπαιξαν στην πρώτη εσωτερική league της χρονιάς ATL2021_1 by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina, της μετά covid19 εποχής, όπως όλοι ελπίζουμε. Ευχαριστούμε επίσης τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά, το MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina και την ιδιοκτήτριά του κα. Γαρυφαλλιά Αλιγέωργα για την ευγενική της χορηγία στο τουρνουά μας. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στο pna.gr, ως χορηγό επικοινωνίας του τουρνουά μας, το οποίο επιμελήθηκε, τόσο το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, όσο και την live μετάδοση των τελικών. Το αγωνιστικό ραντεβού για τα μέλη μας ανανεώνεται για τα μέσα του Οκτώβρη με την ATL2021_2.

Καλή αγωνιστική συνέχεια σε όλους…

Share it: