Ο Θ. Μητσάκος Κατέκτησε Το 6ο Junior Tennis Open Forty Love κάτω των 10 ετών.‏

Ο Θ. Μητσάκος Κατέκτησε Το 6ο Junior Tennis Open Forty Love κάτω των 10 ετών.‏

Άλλη μια διάκριση για τον αθλητή του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας και του Athlisis Tennis Club Θοδωρή Μητσάκο στην κατηγορία κάτω των 10 ετών.
Ο Θοδωρής κατέκτησε το 6ο Junior Tennis Open κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του το Forty Love, αφού επικράτησε στον τελικό του Λυμπέρη Άρη του Α.Σ. ΠΕΥΚΗΣ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ με 2-1 σετ (41,14 10-6). Νωρίτερα στον ημιτελικό πέρασε άνετα τον αθλητή Τσεκούρα Παναγιώτη, επίσης του Α.Σ. ΠΕΥΚΗΣ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ με 2-0 σετ (40,41).
Επιπλέον, ο αθλητής μας έλαβε μέρος και στην ανώτερη κατηγορία, κάτω των 12 ετών, όπου έφτασε στην φάση των 16. Στον Προημιτελικό ηττήθηκε από τον μεγαλύτερό του κατά 2 χρόνια Αντωνιάδη Φώτη του Ο.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ με 2-0 σετ (67(8), 57) . Ο όμιλός μας εκπροσωπήθηκε στο 6ο Junior Tennis Open Forty Love από 4 συνολικά αθλητές. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την επιτυχία του Θοδωρή Μητσάκου, την τρίτη θέση στην κατηγορία κάτω των 10 ετών κατέλαβε και ο Σταύρος Κόλλιας, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει στον ημιτελικό το εμπόδιο του Άρη Λυμπέρη και ηττήθηκε με 2-0 σετ (24,24).
Επιπλέον, στην κατηγορία κάτω των 12 έλαβαν μέρος ο Ιάσονας Κουκουφιλίππου (1ο γύρο) και ο Σάββας Δανιηλόγλου (στους 8). Ο τελευταίος δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, όπου έφτασε μέχρι τους 16.
Συγχαρητήρια στον Σταύρο για την 3η θέση, αλλά και στους υπόλοιπους για την αξιόλογη προσπάθειά τους σε μια ακόμα διοργάνωση.
Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Θοδωρή, γιατί αυτή ήταν η 3η κατά σειρά διοργάνωση μέσα στο 2014, όπου αναδείχθηκε Πρώτος Νικητής, γεγονός που δίνει χαρά και δύναμη για την δύσκολη συνέχεια στον αθλητή, στους γονείς και τους προπονητές του.

Share it: