Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης

Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης

Προς ΟΜΙΛΟΥΣ Στ΄ Ένωσης

Η Στ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου θα διοργανώσει πιστοποιημένο σεμινάριο του EUROPEAN RESCUSITATION COUNCIL (ERC) και της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ), που θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου 2023 στο Γ.Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους προπονητές των Ομίλων της Βόρειας Πελοποννήσου (για τους υπόλοιπους Ομίλους της Νότιας Πελοποννήσου θα επαναληφθεί το Σεμινάριο εντός του Ιουλίου), και σκοπός του είναι να αποκτήσουν οι προπονητές μας τις απαραίτητες γνώσεις αντιμετώπισης σοβαρών καρδιολογικών περιστατικών που μπορεί να συμβούν σε έναν αγώνα, έχοντας σαν πολύτιμο εφόδιο την σωστή γνώση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ κατ’ άτομο, εκ των οποίων, η Ένωση θα καταβάλει το 50%. Η υποβολή αίτησης συμμετοχής σημαίνει και δέσμευση του αιτούμενου για την καταβολή των 15 ευρώ.

Παρακαλούμε κάθε Όμιλος να ορίσει τουλάχιστον 2 προπονητές, που θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο. Επισυνάπτουμε:

  1. Αίτηση- Δήλωση όρων συμμετοχής και συναίνεση συλλογής-επεξεργασία δεδομένων
  2. Πίνακα excel για τη συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τα 2 αρχεία που επισυνάπτονται πρέπει να επιστραφούν συμπληρωμένα στο e-mail της Στ΄ Ένωσης [email protected], μέχρι την Παρασκευή 12/5/2023. Με εκτίμηση, Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Λουκάτος Λουκάς

Share it: