Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στην Τρίπολη

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στην Τρίπολη

Η Στ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου θα διοργανώσει πιστοποιημένο σεμινάριο του EUROPEAN RESCUSITATION COUNCIL (ERC) και της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ), που θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τριπόλεως.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους προπονητές των Ομίλων της Νότιας Πελοποννήσου και σκοπός του είναι να αποκτήσουν οι προπονητές μας τις απαραίτητες γνώσεις αντιμετώπισης σοβαρών καρδιολογικών περιστατικών που μπορεί να συμβούν σε έναν αγώνα, έχοντας σαν πολύτιμο εφόδιο την σωστή γνώση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 40 ευρώ κατ’ άτομο, εκ των οποίων, η Ένωση θα καταβάλει το 50%. Η υποβολή αίτησης συμμετοχής σημαίνει και δέσμευση του αιτούμενου για την καταβολή των 20 ευρώ. Παρακαλούμε κάθε Όμιλος να ορίσει τουλάχιστον 2 προπονητές, που θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.

Επισυνάπτουμε:
1. Αίτηση- Δήλωση όρων συμμετοχής και συναίνεση συλλογής-επεξεργασία δεδομένων
2. Πίνακα excel για τη συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τα 2 αρχεία που επισυνάπτονται πρέπει να επιστραφούν συμπληρωμένα στο e-mail της Στ΄ Ένωσης [email protected], μέχρι την Παρασκευή 4/9/2023.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Λουκάτος Λουκάς

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο Σεμινάριο Excel 15 Οκτωβρίου9.58 KB
Αρχείο ΑΙΤΗΣΗ48.62 KB

Share it: