ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) 1/5/2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) 1/5/2023

Στο Ε3 πρωτάθλημα τένις, 17ης εβδομάδας, κατηγορίας U14, που διεξήχθη 29 & 30 Απριλίου 2023 στα γήπεδα του Ρήγα ΑΟΑ Αργολίδας, η Αθανασία Λεβεντοπούλου, αθλήτρια του Tennis Garden Καλαμάτας και μέλος της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης, σημείωσε μεγάλη επιτυχία έναντι των αντιπάλων της κατακτώντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο αφού έχασε πολύ δύσκολα το χρυσό μετάλλιο από την Αθανασοπούλου Ελένη του ΟΑ Χρυσού με σκορ 64 63.

Η Αθανασία Λεβεντοπούλου είχε αποκλείσει στα ημιτελικά και το Νο 2 του ταμπλό της διοργάνωσης, Νικολακοπούλου Βασιλεία-Ζωή του Χρυσού ΟΑ, πετυχαίνοντας νίκη με 2-1 set (16 64 64).

Στην κατηγορία αγόρια U14 πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές Καμπαναράκη Νικόλαος, Δημήτρης Πιερρακέας και Νικόλαος Λεβεντόπουλος, οι οποίοι προκρίθηκαν στους 16 στο κυρίως ταμπλό.

H Aθανασία Λεβεντοπούλου, η Νικόλ Χαραλαμποπούλου, ο Βασίλης Βρυώνης, ο Καμπαναράκης Νικόλαος και ο Δημήτρης Πιερρακέας, συμμετείχαν με επιτυχίες και στο Διεθνές Τουρνουά TEN-PRO global junior tour , που διεξήχθη 22-28 Απριλίου στα γήπεδα του Mouratoglou Tennis Academy tennis center Costa Navarino.

Share it: