Τελετή Αδελφοποίησης της Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Τελετή Αδελφοποίησης της Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Με την συμμετοχή μέρους των παιδιών των ακαδημιών του τμήματος αντισφαίρισης της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, καθώς και του αντίστοιχου σωματείου «Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη» στα πλαίσια των δράσεων μας, «Μικρασιατική Καταστροφή 1922-2022 ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ» το Σάββατο 28.05.2022 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης η τελετή αδελφοποίησης των δυο τμημάτων με την υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση στα πλαίσια του προγράμματος «Ενημέρωση και δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, προσέλκυσης εθελοντών για την δωρεά μυελού των οστών και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων σε ενήλικες και παιδιά» με το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η συλλογή ικανού αριθμού δειγμάτων.

Από το Δ.Σ της ΑΕΚ Τρίπολης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο γενικός γραμματέας κ. Πέτρος Αλμπάνης, καθώς και σύσσωμη η προπονητική ομάδα, ενώ την ΣΤ’ Ένωσης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της κ. Ευάγγελος Κούλης.

Κατά την διάρκεια της τελετής ο Πρόεδρος, εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε την κα Μαίρη Σταματάκου, επί χρόνια έφορο του τμήματος αντισφαίρισης, για την πολύχρονη-πολύτιμη προσφορά της στην ανάπτυξη του τμήματος,  τιμώντας την με αναμνηστική πλακέτα ,την οποία και της παρέδωσε ο κος Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του αδελφού σωματείου «Αθλητική Ένωσης Πόρτο Ράφτη» κον Κων. Γιακουμή καθώς και την προπονητική ομάδα του τμήματος αντισφαίρισης για την πολυετή απρόκοπη συνεργασία τους, αλλά και για την επίσκεψή τιμής στην πόλης μας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Αθλητισμού κος Μακαρούνης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Τσαγκαρέλης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB για να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση (Photoshooting: Royal Weddings)

Share it: