WORLD TENNIS DAY FESTIVAL 2014!

WORLD TENNIS DAY FESTIVAL 2014!

Ανακοίνωση εκδήλωσης:
O όμιλος τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και το Athlisis Tennis Club, o ΡΗΓΑΣ Α.Ο.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ συνδιοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο δύο φιλικές συναντήσεις, δύο τενιστικά πάρτυ για τα παιδιά των ακαδημιών τους με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΕΝΙΣ 2014!
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 15/3 στις εγκαταστάσεις μας θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες για τα παιδιά των ακαδημιών σε κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο. Η τενιστική γιορτή θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί,θα περιλαμβάνει ζωγραφικές δημιουργίες με θέμα την παγκόσμια ημέρα του τένις και φυσικά πολύ παιχνίδι. Η ημέρα θα ολοκληρωθεί στις 14:00 με μια επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους και στο Ψηφιακό Περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της πόλης μας.
Επιπλέον, την Κυριακή 16/3 επίλεκτα παιδιά πράσινου επιπέδου και 12άρια των δύο ακαδημιών θα παίξουν φιλικά παιχνίδια τένις στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στην ΤΡΙΠΟΛΗ. Στο τέλος των αγώνων στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο της Τρίπολης, όπου και θα ολοκληρωθεί η διήμερη αυτή συνάντηση.
Σας περιμένουμε!!

Share it: